Kom med dit budgetforslag til byrådet for 2021!

Budgetforslag i forbindelse med de kommende budgetforhandlinger
Her kan du komme med budgetforslag, som vi i Alternativet kan stille i forbindelse med de kommende budgetforhandlinger i byrådet. Alle forslag vil nøje blive gennemgået. Har du oplyst navn og kontaktoplysninger, vil vi eventuelt kontakte dig på et tidspunkt i processen.

Vi kan ikke garantere, hvilke forslag der kommer med i Alternativets samlede budgetpakke. Det vil i sidste ende være en politisk vurdering fra vores byrådsmedlem side, hvilke forslag der prioriteres: Er dit forslag fx blevet stillet fornyeligt vil det nok ikke komme i betragtning i den kommende budgetperiode.
 
Sidste frist for indlevering af budgetforslag er: 01. april 2020 (forslag indleveret senere vil muligvis komme i betragtning - dog ikke efter 1. maj)
 
 
Vi at at klikke på "Vis forslage" nedenfor, kan du se de forslag, som ved gennemsyn er vurderet reelle. Forslagene bliver løbende vurderet, men der går nogle dage inden, du vil kunne se dit forslag.
 
OBS: Når forslagene er behandlet af vores forskellige politiske baggrundsgrupper i samarbejde med vores byrådspolitiker, vil knappen "Vis forslag" kun vise de forslag, vi har valgt at gå videre med.
Er du medlem af Alternativet, kan du deltage i de politiske baggrundsgrupper og være med til at udfolde og konkretisere forslagene. Efter 1. juni regner vi med at kunne vise, hvilke forslag som går videre i budgetprocessen.
Ønsker du at blive medlem, så klik på knappen "Bliv medlem" øverst til venstre. Det koster kun 50 øre om dagen.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til: aarhus@alternativet.dk