Digitale mandagsmøder

Corona-tiden betyder, at vi afprøver nye samværsformer. Pt. mødes vi til digitale mandagsmøder i Aarhus, hvor vi sætter fokus på akuelle emner og gerne inviterer en gæst med særlig viden på området. Typisk vil gæsten give en korte elevator-tale som inspiration til debat.

Til møderne benytter vi ZOOM, der kan downloades gratis på nettet. Det eneste du skal gøre er at finde arrangementet/eventen i vores kalender på AlleOs under Østjylland, og tilmelde dig. Automatisk får du tilsendt link og information om, hvad du videre skal gøre.

Næste møde

Budgetforslag til budgetforhandlingerne 2020: Mandag den 22. juni. Præsentation og debat om vores budgetforslag til budgetforhandlingerne i Aarhus 2020. Vi har indsamlet en lang række forslag elektronisk, som vi ser nærmere.

 

Afholdte møder (og dokumenter)

Etik i politik: Mandag den 8. Kristian Gylling, der både er præst og folketingskandidat for Alternativet, ser på hvordan vi kan håndtere etik i politik.

 

Begrønning af Århus: Mandag den 11. maj. Gæst er landskabsarkitet Kristine Jensen.

Hent mødenotat HER (klik)

Mødedokumenter:

Om Kristine Jens - Landskaber og Klima

Århus Byfælled (beklager problemer med layout-kvaliteten)

 

Borgerløn: Mandag den 27. april. Christa Jensen var vores anden gæst. Christa har været medlem af Alternativet siden maj 2015. Hun er i bestyrelsen for Storkreds Nordsjælland og medlem af POFO. Christa har sammen med 6 andre i Alternativets koordinerende borgerlønsgruppe formuleret debatoplægget Borgerløn på Dansk, 2018.

Vi fik en god debat og De fremmødte kommenterede, problematiserede og bifaldt idéerne. Forslaget om Borgerløn gør Alternativet tydelig på den politiske scene. 

Hent mødenota HER (klik).

 

Digitalt medlemsmøde: Mandag den 6. april. Josephine Foch lagde vejen forbi Zoom og fortalte om Alternativets genstart og de mange nye initiativer, der nu skal bane vejen for Alternativet i fremtiden.