Månedlige mandagsmøder

 

Den 7. september fortsætter vi igen med månedlige mandagsmøder for Alle. Fra kl. 16 vil der være aktiviteter - tit flere på en gang!

Her vil der være mulighed for at deltage i lokalpolitiske cafésamtaler, lytte til oplæg fra gæster, høre nyt fra bestyrelsen og de folkevalgte og meget andet.

OBS! Det vil også være muligt at deltage digitalt via Zoom.

16:00 - 18:00 Politikgruppe møde: byudvikling, økonomi og plan

16:00 - 18:00 Politikgruppe møde: Sociale forhold og Beskæftigelse

16:30 - 18:00 Bestyrelsesmøde for Alternativet i Aarhus - åbent for medlemmer

19:30 - 21:00 Byens politikcafe: KLIMA.
 

Afholdte møder (og dokumenter) foråret 2020

Budgetforslag til budgetforhandlingerne 2020: Mandag den 22. juni. Præsentation og debat om vores budgetforslag til budgetforhandlingerne i Aarhus 2020. Vi har indsamlet en lang række forslag elektronisk, som vi ser nærmere.
 

Etik i politik: Mandag den 8. Kristian Gylling, der både er præst og folketingskandidat for Alternativet, ser på hvordan vi kan håndtere etik i politik.

 

Begrønning af Århus: Mandag den 11. maj. Gæst er landskabsarkitet Kristine Jensen.

Hent mødenotat HER (klik)

Mødedokumenter:

Om Kristine Jens - Landskaber og Klima

Århus Byfælled (beklager problemer med layout-kvaliteten)

 

Borgerløn: Mandag den 27. april. Christa Jensen var vores anden gæst. Christa har været medlem af Alternativet siden maj 2015. Hun er i bestyrelsen for Storkreds Nordsjælland og medlem af POFO. Christa har sammen med 6 andre i Alternativets koordinerende borgerlønsgruppe formuleret debatoplægget Borgerløn på Dansk, 2018.

Vi fik en god debat og De fremmødte kommenterede, problematiserede og bifaldt idéerne. Forslaget om Borgerløn gør Alternativet tydelig på den politiske scene. 

Hent mødenota HER (klik).

 

Digitalt medlemsmøde: Mandag den 6. april. Josephine Foch lagde vejen forbi Zoom og fortalte om Alternativets genstart og de mange nye initiativer, der nu skal bane vejen for Alternativet i fremtiden.